ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Cum arată echipa perfectă în Ultimate Team: 100 chemistry cu 100 rating

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 10:43

FIFA 20. O asemenea echipă poate fi construită doar cu jucători care ating 5 stele la skills. Costă foarte mult, peste 20 de milioane de monede. 

Chiar dacă este foarte greu de îndeplinit, un gamer a reușit asta, cu multă șansă, apoi a postat formația pe internet. 

În poartă apare Nick Pope, goalkeeper-ul celor de la Burnley, care a primit de curând un card Moments și astfel a putut fi selectat. 

În centrul apărării apare și o improvizație, Marcus Rasfhord, atacantul lui United, care ia loc în defensivă, alături de Lucas Hernandez, de la Bayern. Pe flancuri avem viteză și explozie, în persoana lui Jordan Amavi și Juan Cuadrado

Apărarea „fragilă” are în față însă doi mijlocași de clasă: Paul Pogba și Ismaila Sarr. În fața lor, creativii Neymar și Cristiano Ronaldo au grijă să depășească orice apărare. Iar atacul este și el devastator. „Veteranul” Ribery și compatriotul său, Kylian Mbappe, se completează la perfecție. 

Poate nu pare cea mai echilibrată echipă, dar are chimie 100/100, așa că va funcționa foarte bine și va face ravagii în meciurile online. Totuși, există și variante mai ieftine și foarte bune, chiar dacă vor fi sacrificate puncte la chimie.

Citește și alte știri despre FIFA:

Cardurile pentru Echipa Sezonului vor avea un design deosebit

Un youtuber celebru anunță care este cel mai bun card din Ultimate Team Storyline

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Aprilie 2020, 13:31

eu am rating 88 cu 100% la chemestry . si n-am intalnit adversari cu rating mai mare de 89 ....

grandetorito
grandetorito  •  22 Aprilie 2020, 13:20

Aveți si o sursa pentru invenția asta de articol? cine e gamerul si unde a postat echipa? sunt foarte curios sa vad in FUT20 o echipa cu rated 100 cu 100 chemistry. Eu nu cred ca exista asa ceva!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează