ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Au apărut următorii jucători care beneficiază de bonus în „Road to Final”!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 10:40

Au apărut următorii jucători care beneficiază de bonus în „Road to Final”. Acestea sunt vedetele care primesc un mic upgrade ce poate fi decisiv pentru echipa ta!

Jucătorii de FIFA Ultimate Team au mai primit o veste bună. EA tocmai ce a lansat următorul lot de fotbaliști care au primit îmbunătățiri în funcție de prestațiile și realizările echipei. Pe acestea le răsplătește modul Road to Final, iar gamerii pot profita și ei de acest upgrade primit de favoriții lor.

Chiar dacă echipele lor nu se vor descurca mai bine în competiții și ei nu vor mai primi niciun bonus, oricum vei rămâne cu niște fotbaliști foarte buni. 

Printre ei se regăsește Hugo Lloris, care la 89 OVR este unul din cei mai buni portari din joc, în ciuda a ceea ce face Tottenham. Gareth Bale este cel mai important jucător care beneficiază de acest upgrade, iar starul Realului poate ajuta trupa lui Zidane să meargă cât mai departe.

Jordi Alba și Marquinhos sunt niște pariuri destul de sigure, pentru că Barcelona și PSG par capabile să meargă departe în competiție. Mai găsim fotbaliști interesanți ca Thomas Partey de la Atletico, Leon Goretzka de la Bayern sau Lucas Torreira de la Arsenal.

Toate aceste echipe vor mai avansa în Liga Campionilor sau Europa League și poți beneficia de calitățile lor în continuare.

Ciro Immobile primește și el un bonus, deși Lazio este aproape eliminată din cupele europene. Chiar și așa, te poți baza pe el la FIFA să marcheze goluri. 

Anthony Martial este și el o variantă foarte bună. Memphis Depay, Papu Gomez, Idrissa Gueye și Angelino completează lista. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Asta poate fi cea mai slabă echipă din istoria FIFA! Poți câștiga vreun meci cu ea?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează