ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Bruno Fernandes și Lionel Messi, favoriți să prindă echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 10:29

Lionel Messi (32 de ani) a marcat 4 goluri din cele 5 reușite de Barcelona în partida cu Eibar, așa că întrebarea nu e dacă va prinde echipa săptămânii, ci doar cine va fi lângă el.

Aproape sigur Messi va primi un card pentru forma arătată, undeva în jur de 97 OVR, care va face senzație printre gameri.

Un alt jucător care a impresionat în acest weekend este noua vedetă de la Manchester United, Bruno Fernandes. Portughezul a fost decisiv pentru diavoli. A marcat de la punctul cu var și a pasat decisiv la altă reușită. 

Jocul lui, în ansamblu, a ajutat trupa lui Solskjaer să urce pe 5 în Premier League. Tot din Anglia are șanse mari și Aubameyang. 2 goluri cu Everton au asigurat victoria echipei antrenate de Arteta.

Gabonezul are 17 reușite în Premier League și, fără el, Arsenal probabil se bătea la retrogradare. De asemenea, Serge Gnabry este o variantă plauzibilă pentru echipa săptămânii. Un gol și două pase decisive îl recomandă pe atacantul lui Bayern pentru un loc alături de Messi în atac.

Marea surpriză a acestui weekend a venit din La Liga, unde Levante a câștigat în fața galacticilor de la Real Madrid, scor 1-0. Iar o contribuție importantă a avut-o portarul Aitor. Goalkeeperul spaniol i-a blocat pe Benzema și compania și are șanse mari să prindă al doilea card special din acest sezon. Ca de obicei, ne așteptăm și la surprize în echipa săptămânii, însă Messi și Gnabry nu au cum să lipsească din primul „11”.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează