ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Carduri speciale pe care le poți cumpăra mai ieftin

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 21:37

Pentru cei care fac economie și sunt atenți, există unele carduri speciale, cu atribute foarte bune, pe care le poți cumpăra cu o sumă sub 100.000 de monede.

Pentru gamerii care sunt în căutarea unor oferte bune, care să le îmbunătățească echipa considerabil, există încă unele carduri speciale cu fotbaliști foarte buni și nici nu costă o avere.

Un bun exemplu este Lautaro Martinez, starul celor de la Inter și un jucător care va deveni, aproape sigur, unul din cei mai buni atacanți din lume. Pentru 30.000 de monede, vei obține cardul lui de Liga Campionilor de 86 OVR.

Un alt jucător care a explodat în acest sezon este Serge Gnabry, de la Bayern. Pentru 60.000 de monede vei putea pune mâna pe un card din echipa săptămânii, cu îmbunătățiri la viteză și finalizare.  

A trecut și FUTMAS, campania de Crăciun, iar unii gameri încearcă să facă profit pe market. Francezul Sissoko, de la Tottenham, poate fi o bună achiziție, pentru 40.000 de monede. La 84 OVR, nu e o variantă rea.  

Dacă vrei un fundaș bun în apărare, Gerard Pique reprezintă mereu o variantă bună. Iar cardul lui Ultimate Scream, cu 90 OVR, reprezintă unul din cele mai bune din joc, pe acest post. Este 90.000 de monede, dar investiția merită.  

Tot de la Ultimate Scream se poate găsi și Guerreiro, de la Borussia Dortmund. Pentru 40.000 de monede vine un card foarte bun de 85 OVR Acestea sunt doar câteva exemple, dar mai sunt multe oferte bune care pot fi găsite în FIFA. 

Citește și:

EA Sports a ales cei mai buni jucători din grupele Ligii Campionilor » Surpriză în cazul lui Cristiano Ronaldo

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fst18
fst18  •  21 Ianuarie 2020, 21:06

Lasati astfel de articole pentru altii ca nu aveti o treaba cu jocul. Variantele de 84 a lui Sissoko si Pique de 90 nu ai cum sa le cumperi ele fiind obtinute in urma SBC-urilor Scream respectiv Futmas iar cele 2 carduri obtinute le primesti untradable, adica nu le poti vinde pe market! Mai documentati-va daca vreti sa va dati interesanti;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează