FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20 // Ce jucători tineri sunt de urmărit în FIFA și nu numai, în 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 14:36

Puștii aceștia vor fi vedetele viitorului, iar jucătorii profesioniști de FIFA deja se bazează pe ei.  

Chiar dacă sunt tineri, deja au impresionat la echipele lor și deja se vorbește de ei ca de adevărate staruri. Câțiva gameri profesioniști au făcut o listă cu fotbaliștii despre care se spune că vor avea o evoluție importantă în acest an, în Ultimate Team. 

Primul este Nicolo Zaniolo, iar mijlocașul ofensiv al Romei nu surprinde pe nimeni. Considerat deja urmașul legendarului Totti, Zaniolo este una din speranțele romanilor, dar și a naționalei Italiei. În acest an poate să facă un pas și mai mare în față. 

Federico Valverde e surpriza sezonului. A devenit titular la Real Madrid și l-a făcut pe Luka Modrici să nu mai fie indispensabil. Mijlocașul a devenit o variantă bună și în FIFA și valoarea lui va crește în continuare.

Un al jucător care a confirmat și care deja este foarte căutat în Utlimate Team este proaspătul transfer al celor de la Borusia Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul este un atacant letal și deja este unul dintre jucătorii apreciați în FIFA pentru valoarea sa în raport cu prețul. La Dortmund atacantul va avea și mai multe șanse să impresioneze.  

Dani Olmo este și el o surpriză plăcută. Spaniolul a impresionat în Croația, dar și pentru naționala Spaniei de tineret și în această iarnă este vânat de Barcelona și nu numai. Viteză, tehnică, goluri, Olmo le are pe toate.  
 

Mason Greenwood pare să fie viitorul star al celor de la Manchester United. Puștiul a arătat poftă de gol și explozie atunci când a jucat pentru „diavoli” și dacă o ține tot așa, valoarea lui va crește mult și în Ultimate Team.  

Citește și:Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×