ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Ce jucători tineri sunt de urmărit în FIFA și nu numai, în 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 14:36

Puștii aceștia vor fi vedetele viitorului, iar jucătorii profesioniști de FIFA deja se bazează pe ei.  

Chiar dacă sunt tineri, deja au impresionat la echipele lor și deja se vorbește de ei ca de adevărate staruri. Câțiva gameri profesioniști au făcut o listă cu fotbaliștii despre care se spune că vor avea o evoluție importantă în acest an, în Ultimate Team. 

Primul este Nicolo Zaniolo, iar mijlocașul ofensiv al Romei nu surprinde pe nimeni. Considerat deja urmașul legendarului Totti, Zaniolo este una din speranțele romanilor, dar și a naționalei Italiei. În acest an poate să facă un pas și mai mare în față. 

Federico Valverde e surpriza sezonului. A devenit titular la Real Madrid și l-a făcut pe Luka Modrici să nu mai fie indispensabil. Mijlocașul a devenit o variantă bună și în FIFA și valoarea lui va crește în continuare.

Un al jucător care a confirmat și care deja este foarte căutat în Utlimate Team este proaspătul transfer al celor de la Borusia Dortmund, Erling Haaland. Norvegianul este un atacant letal și deja este unul dintre jucătorii apreciați în FIFA pentru valoarea sa în raport cu prețul. La Dortmund atacantul va avea și mai multe șanse să impresioneze.  

Dani Olmo este și el o surpriză plăcută. Spaniolul a impresionat în Croația, dar și pentru naționala Spaniei de tineret și în această iarnă este vânat de Barcelona și nu numai. Viteză, tehnică, goluri, Olmo le are pe toate.  
 

Mason Greenwood pare să fie viitorul star al celor de la Manchester United. Puștiul a arătat poftă de gol și explozie atunci când a jucat pentru „diavoli” și dacă o ține tot așa, valoarea lui va crește mult și în Ultimate Team.  

Citește și:

N-a prins echipa anului, dar tot a primit un card special » Cât de bun este acum Bernardo Silva

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează