ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // N-a prins echipa anului, dar tot a primit un card special » Cât de bun este acum Bernardo Silva

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 11:17

Portughezul Bernardo Silva a fost lăudat sezonul trecut de Pep Guardiola și a fost aproape să prindă și echipa anului la FIFA 20. 

Silva a fost jucătorul anului pentru fanii lui Manchester City și, dacă ar fi fost nominalizat ca mijlocaș, nu ca atacant, prindea și echipa anului în Ultimate Team. 

Chiar și asa, portughezul este protagonistul primului card de tipul Player Moment. Colegul lui Cristiano Ronaldo din naționala „lusitanilor” are un card cu 91 OVR, 90 la viteză și 96 la dribling. Este tipul de fotbalist care îți creează goluri, dar și apare la finalizare.  

Nu va fi un card ieftin, va costa în jur de 350.000 de monede. Dar cei care își permit pot căpăta un card foarte bun. Mai au însă numai 10 zile la dispoziție. Gamerii așteaptă acum să vadă ce surprize le mai rezervă cei de la EA, dar și să dacă prețul lui Silva va scădea pe piață. 

Citește și:

FIFA20 // A apărut echipa săptămânii » Premier League și Serie A domină, iar Varane, Pepe și Immobile sunt vedetele

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează