FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20 // N-a prins echipa anului, dar tot a primit un card special » Cât de bun este acum Bernardo Silva

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 11:17

Portughezul Bernardo Silva a fost lăudat sezonul trecut de Pep Guardiola și a fost aproape să prindă și echipa anului la FIFA 20. 

Silva a fost jucătorul anului pentru fanii lui Manchester City și, dacă ar fi fost nominalizat ca mijlocaș, nu ca atacant, prindea și echipa anului în Ultimate Team. 

Chiar și asa, portughezul este protagonistul primului card de tipul Player Moment. Colegul lui Cristiano Ronaldo din naționala „lusitanilor” are un card cu 91 OVR, 90 la viteză și 96 la dribling. Este tipul de fotbalist care îți creează goluri, dar și apare la finalizare.  

Nu va fi un card ieftin, va costa în jur de 350.000 de monede. Dar cei care își permit pot căpăta un card foarte bun. Mai au însă numai 10 zile la dispoziție. Gamerii așteaptă acum să vadă ce surprize le mai rezervă cei de la EA, dar și să dacă prețul lui Silva va scădea pe piață. 

Citește și:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1