ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Coronavirusul lovește și lumea esports! EA a anulat mai multe evenimente de FIFA

FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages
FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 14:17

Unul dintre evenimentele anulate trebuia să se desfășoare la București.

„Sănătatea este prioritatea noastră” anunță compania americană EA Spors. Coronavirusul n-a golit doar stadioanele (meciurile din Serie A, dar și în Liga 1 s-au jucat fără spectatori), ci și turneele de FIFA sunt afectate. 

O etapă de Cupa Campionilor la FIFA, care era programată la începutul lui aprilie la București, a fost anulată! Totodată, gamerii din America de Sud și nu numai așteptau un mare eveniment live și online, dedicat Copei Libertadores. Acesta trebuia să se desfășoare în weekend, dar a fost amânat pe termen nelimitat.

EA a anunțat că a intrat în discuții cu organizațiile mondiale de sănătate, pentru a asigura ca viitoarele evenimente să se desfășoare în condiții bune, normale.

Citește și: 

N-ai bani de Mbappe și Werner? Cine sunt atacanții mai ieftini care pot face diferența

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close