ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // EA a răsplătit cele mai tari transferuri ale iernii! Zlatan Ibrahimovic sau Christian Eriksen au primit carduri importante

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 15:47

În fiecare iarnă, cei de la EA lansează mai multe upgrade-uri în Ultimate Team. Gamerii au așteptat de aproape o lună modificările plănuite de cei de la EA.

Foarte mulți fotbaliști vor suferi îmbunătățiri, dar de data aceasta focusul este pe fotbaliștii care vor primi bonusuri importante, unii crescând cu 3 procente la OVR. Totuși cei de la EA au lansat și o noua echipă a iernii. În ea se regăsesc și ftbaliștii care au fost obiectul celor mai importante transferuri,d ar nu numai. Acești fotbaliști vor primi câteva upgrade-uri definitive. 

Christian Eriksen, Zlatan IbrahimoviC și Bruno Fernandes și-au schimbnat echipele, iar acum au carduri de 91, 90, respectiv 89 OVR, foarte bune și cu atribute îmbunătățite în general. 

Chiar dacă nu e titular la Real Madrid, portarul Areola a primit și el un card de 87 OVR, unul foarte bun pentru un portar. Ceilalți fotbaliști dina ceastă echipă sunt: Matheus Cunha (87 OVR), Maxwel Cornet (86 OVR), Alessandro Florenzi (86 OVR), Niko Schulz (86 OVR), Hector Herrera (86 OVR), Juan Bernat (85 OVR), Federico Chiesa (84 OVR), Patrick van Aanholt (84 OVR), Nathan Ake (84 OVR), Joao Victor (83 OVR) și Anthony Limbombe (83 OVR). 

Totodată, 50 de fotbaliști, care au arătat o formă desebită, au primit și ei upgrade-uri importante. Printre ei se regăsesc Jack Grealish, Daniel James sau Jamie Vardy din Anglia, Haland sau Marcus Thuram din Germania, Zaniolo, Lautaro Martinez ori Demiral din Serie A . 

Vezi AICI lista celor 50 de „norocoși” 

Citește și: 

Sergio Ramos și Mbappe sunt starurile echipei săptămânii

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează