ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // EA Sports dă lovitura! Copa Libertadores vine exclusiv în FIFA din martie

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 11:26

EA Sports le face o supriză plăcută fanilor fotbalului sud-american: în primăvară, vor putea să se dueleze cu cele mai tari forțe ale continentului.  

2020 chiar este un an bun pentru jucătorii de FIFA. În martie vor primi un nou update gratuit care va conține, printre altele, cea mai importantă competiție intercluburi din America de Sud. 

Gamerii vor putea alege dintr-o serie de echipe din Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador, Brazilia sau Argentina. Nu vor lipsi numele grele ca River Plate, Boca juniors, Flamengo, Corinthians, Independiente, Catolica sau Colo Colo. 

De remarcat este că marile rivale din Argentina, Boca Juniors și River Plate, vor fi reprezentate sub numele lor, deoarece până acum EA Sports nu avea licența, chiar dacă echipele apăreau sub alte nume (la fel ca Juventus și Piemonte Calcio). Din martie SuperClasico va avea o miză mult mai tare!

Update-ul va fi valabil pentru PS4, Xbox One și PC, dar momentan EA nu a anunțat nimic pentru utilizatorii de Switch. 

Vezi și: 

FIFA 20 // Manchester City are un nou jucător de mare potențial în lot: Tommy Doyle

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close