ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Manchester City are un nou jucător de mare potențial în lot: Tommy Doyle

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 16:11

Fanii trupei lui Pep Guardiola se pot bucura de serviciile unui nou „puști minune” la FIFA 20, Tommy Doyle.

Dacă joci cu Manchester City în FIFA 20, atunci ai parte de foarte multe opțiuni pentru primul 11. Kevin de Bruyne, Bernardo Silva și David Silva pot fi principalii playmakeri, iar Sterling, Aguero sau Jesus vor veni cu golurile.  

Pentru cei care vor însă să și crească jucători, să îi ducă la un nivel înalt și să se laude în fața prietenilor cu vedetele „descoperite” de ei, atunci EA vine cu o surpriză.  

După ce a impresionat în meciul din Carabao Cup, cu Southampton, mijlocașul Tommy Doyle vine și în FIFA și este un fotbalist care merită atenție. Deși are 62 OVR, puștiul de 18 ani are atribute foarte bune, mai ales la tehnică, unde găsim 64 la viziunea jocului, dar și la pase lungi. La pase lungi se descurcă mai bine, cu 69.  

Cum și fizic stă bine, iar la potențial arată 85, Doyle este un jucător pe care cei interesați de Career Mode, se pot baza pe termen lung. De altfel City se bucură de câțiva tineri cu potențial mare și în realitate dar și în FIFA. 

Citește și:

Au apărut următorii jucători care beneficiază de bonus în „Road to Final”!

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează