ESPORTS  »  FIFA 20  »  FFF

FIFA 20 // FOTO EA Sports și-a reparat greșeala: cum arată acum Franck Ribery

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 11:54

Mai țineți minte cât de tare s-a amuzat Franck Ribery când a văzut cum arăta în FIFA 20? Ei bine, lucrurile nu mai stau deloc așa.

Ce surpriză a avut Franck Ribery când a jucat FIFA și a văzut cum era reprezentat în joc. Cei de la EA au nimerit bine echipa, Fiorentina, unde tocmai se transferase, dar în schimb jucătorul din imagine nu îi semăna deloc. 

După ce internaționalul francez s-a amuzat copios, iar rivalii de la Konami au profitat pentru a ironiza concurența, creatorii FIFA au luat măsuri. Și putem să vă anunțăm că un patch a rezolvat repede problema și Ribery arată mai bine ca niciodată. Așa că Franck se poate concentra doar pe cariera la Fiorentina....și binențeles, la FIFA 20.

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI

FIFA 20 // Cine sunt cei 5 mijlocași ofensivi de perspectivă pe care trebuie să îi transferi acum

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close