ESPORTS  »  FIFA 20  »  ESPORTS

FIFA 20. Ianis Hagi, strălucitor în FIFA20, cu noul card special creat pentru el! 9 goluri într-o singură partidă + ce atribute are

Card nou pentru Ianis Hagi în FIFA 20.
Card nou pentru Ianis Hagi în FIFA 20.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 11:55

Ianis Hagi (21 de ani) este vedetă în FIFA 20 și tocmai a primit un nou card. Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, cel mai cunoscut jucător român de FIFA, explică detaliile mai jos, într-un video special. 

De 12 ori campion al României și fost campion mondial și european, Ovidiu Pătrașcu prezintă cel mai nou card primit de Ianis Hagi, numit„Storyline”, special creat de EA Sports pentru internaționalul român. Cardul se poate obține dacă strângi suficente puncte de experiență și completezi diferite challenge-uri.

Ianis Hagi are un rating de 87 și are 3 stele la abilitatea tehnică și 5 stele, numărul maxim, la jocul cu piciorul mai slab. Mijlocașul lui Rangers are în noul card calități fizice spectaculoase: 95 la accelerație și 91 la viteza sprintului. Ianis mai stă foarte bine la șuturi de la distanță (92), viziune (87, agilitate (98) și viziune (87).

Ovvy a făcut spectacol cu Ianis Hagi, reușind să marcheze de 9 ori și să facă faze spectaculoase într-o partidă câștigată fără emoții la Fifa Ultimate Team.

VIDEO / Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri din eSports: 

Gică Hagi e vedetă într-un „11” imbatabil în FIFA Ultimate Team! E în echipa unui jucător Premier League

Darius Olaru a dus-o pe FCSB în „sferturi” la eCupa României la FIFA 20 » Dinamo, eliminată + Programul complet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  29 Aprilie 2020, 10:32

Dan Cezar ce are unirea cu Hagi a vostru ?! Eu nici nu zic nimic în Chișinău niște nus fotbaliști toți îs vai de capu lor.....eu zic ca sunt mai mult mai talentați de cit asta a vostru dar nu se scrie asa de mult.....ce tot îl lăudați atita ca nu a făcut nimic

1345298202223778
Dan Cezar  •  29 Aprilie 2020, 09:23

neata pàtane ,bài Gusat si te-ai invortosat asa amu di dimineatà si ai tu cu printisorul nostru ?di si ne insiri nouà macaroane pi urechi in gazeta noastrà rumàneascà cà nu-i bun Ianis???tu m-ai zàibit pi mine acum na ia si scrie tu niste fotbalisti mai buni iti dau voie si de la kisinev ?da si sà scrii ài cà nu sint asa cà ti legi di ai nostri Ianis,Man,Coman ,Puscas,Radu e adevàrat cà nu s toti bàlai dar sint talente ,incà un pic si nea jiji àl vinde pe,, Mbappé''al nostru cu zeci di milioane di euroi la fel si Man iar printul frate e artà elvetianà intrà pe youtube si delecteazàte.di si nu comentezi de tinerii portughezi,francezi ,italieni,brazilieni ,englezi si croati mai scumpi decàt ai nostri dar mult inferior lui Hagi jr&company fii patriot Stanislav cum vrei sà facem unirea?

560928364107122
Marcel Jeler  •  29 Aprilie 2020, 09:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează