ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Kylian Mbappe este cel mai rapid jucător din FIFA 20 » Cum arată topul viteziștilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 12:21

Cu 96 la viteză, 91 la dribling și 89 la finalziare, Kylian Mbappe este irezistibil. Costă și pe măsură, aproape 900.000 monede.  

Cei care vor să spargă pușculița pot lua cardul lui special, al echipei turneului Ligii Campionilor de până acum. Valorează o avere, 2,6 milioane de monede, dar are 98 la viteză. Practic, nu îl mai prinde nimeni. 

Dacă vrei o variantă mult mai ieftină, atunci Adama Traore poate fi jucătorul tău ideal. Are aceeași viteză ca Mbappe, dar doar 74 OVR și restul atributelor mult mai slabe. Dar încă mai poate să crească și, pentru 200.000 de monede, poți achiziționa cardul lui special de Halloween care are o viteză incredibilă de 98.  

Leroy Sane completează podiumul, cu 95 viteză, dar și 86 OVR. Germanul impresionează cu statisticile tale și este un jucător de picior stâng natural. Poate fi alegerea perfectă pentru cei care caută și viteză și creativitate dar și goluri 

În acest top nu au fost incluse și cardurile speciale sau cele care oferă diverse bonusuri. Nici legendele nu sunt incluse. 

VEZI ȘI: 

Surpriză: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu sunt printre cei mai populari jucători în Ultimate Team!

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pierrecardin
pierrecardin  •  11 Decembrie 2019, 14:20

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează