ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA

FIFA 20 // Lautaro Martinez și Erling Haaland conduc a doua echipă a starurilor viitorului în FIFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 16:52

EA continuă campania și a eliberat un nou set de carduri speciale așteptate cu suflteul la gură de gameri. 

Lautaro Martinez și Erling Haaland sunt printre cei mai buni atacanți din Europa în acest moment, la doar 22, respectiv 19 ani. De aceea nu este o surpriză că se regăsesc pe această listă și au primit carduri de 92 OVR. 

Nu sunt singuri, alături de ei vin o serie de fotbaliști tineri care au impresionat în acest sezon în cele mai tari campionate ale continentului și nu numai. Federico Valverde a devenit titular indiscutabil în „mijlocul” lui Zidane la Real Madrid, așa că un card de 91 OVR e binevenit. 

După ce a prins un transfer la Leipzig în această iarnă, Dani Olmo vine și pe această listă, ca unul dintre atacanții de mare viitor, la fel ca și Callum Hudson-Odoi, de la Chelsea. Belgianul Tielemans a impresionat la Leicester, a devenit unul din playmakerii cei mai căutați în Premier League, așa că este și el pe listă, cu un card de 88 OVR.

Tot din Anglia vine și Ismaila Sarr de la Watford și noul fundaș pe care se bazează Frank Lampard, Fikayo Tomori. Exequiel Palacios (Leverkusen), Luis Felipe ( Lazio) Jonathan Ikone (Lille), Renan Lodi (Atletico Madrid), Donyell Malen (PSV Eindhoven) și Tilo Kehrer (PSG) sunt fotbaliștii aleși să completeze lista.

Citește și: 

Premieră: doi români în echipa săptămânii!

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează