ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Premieră: doi români în echipa săptămânii!

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 18:36

Alex Cicâldău (22 de ani), mijlocașul de la CS Universitatea Craiova, și Alex Maxim (29 de ani), noul transfer al lui Gaziantep, au prins echipa săptămânii la FIFA 20. Odată cu apariția acestora în echipa săptămânii, avem parte de două premiere pentru România.  

Anul acesta a fost primul an în care fanii jocului s-au putut bucura de introducerea Ligii 1, iar Cicâldău este primul jucător din campionat care reușește să prindă echipa săptămânii. În același timp, Maxim a făcut posibilă o altă noutate: pentru prima oară când avem doi români în dream-team-ul săptămânii.

O alegere ciudată a celor de la EA Sports a fost ratingul lui Alexandru Cicâldău, care stă mai bine fizic decât Romelu Lukaku, colosul lui Inter! Dacă belgianul a fost notat cu un rating de 87, mijlocașul Craiovei a primit 89

Fizicul este o medie între capacitatea de efort, forță, agresivitate și detentă, iar olteanul stă foarte bine în FIFA la detentă(?!), unde a primit un punctaj de 93,  și la capacitatea de efort, unde are 99. 

1,78 mare Alex Cicâldău și 76 de kg, în viața reală. Lukaku îl copleșește din punct de vedere fizic: are 1,91 m și 93 de kg!

Alex Maxim a fost răsplătit în FIFA pentru debutul de vis la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, după ce a marcat două goluri împotriva lui Sivasspor (5-1). 

Cicâldău a reușit și el o „dublă”, la 3-1 cu Gaz Metan.

Florinel Coman de la FCSB a fost foarte aproape să intre în echipa săptămânii pe FIFA 20, după un meci magnific în deplasarea de la Hermannstadt, pe 26 octombrie, când a reușit două goluri și două pase de gol!

FIFA 20 // Premieră: doi români în echipa săptămânii!

Citește și: 

Virgil van Dijk este imbatabil și la FIFA 20 » Cum arată echipa fundașului de la Liverpool

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihneadds
mihneadds  •  07 Februarie 2020, 10:29

Pe langa meciurile reusite de catre cei 2 , inseamna ca fifa 20 s-a vandut bine in Romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează