ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Virgil van Dijk este imbatabil și la FIFA 20 » Cum arată echipa fundașului de la Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 22:34

Echipa fundașului olandez Virgil van Dijk în Ultimate Team este la fel de greu de depășit cum este și liderul apărării lui Liverpool.  

Van Dijk nu glumește. Olandezul este unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Europei și se pregătește să aducă titlul în Premier League la Liverpool, după 30 de ani.

Van Dijk este campion și la FIFA, acolo unde și-a construit o echipă ce nu are niciun adversar. A aflat-o pe pielea lui un gamer care a avut ghinionul să joace contra trupei olandezului și a postat pe internet primul „11” al lui Van Dijk.  

Olandezul s-a plasat în centrul apărării, lucru normal, pentru că este cel mai bun fundaș din joc. A ales și trei coechipieri, pe Alisson în poartă iar pe flancuri a mers pe mâna lui Robertson și a lui Alexander-Arnold. Apărarea este completată de o legendă, actualul lui antrenor la naționala Olandei, Ronald Koeman.

FIFA 20 // Virgil van Dijk este imbatabil și la FIFA 20 » Cum arată echipa fundașului de la Liverpool

La mijloc a ales doi compatrioți legendari, pe Clarence Seedorf și pe Ruud Gullit, iar lângă ei l-a plasat pe Lionel Messi, omul care i-a „suflat” Balonul de Aur în acest sezon.

Atacul este visul oricărui brazilian. Ronaldinho, flancat de legendele Pele și Ronaldo, asigură spectacolul și goluri multe. Cu această echipă, practic Van Dijk este aproape la fel de greu de bătut ca și echipa sa, Liverpool, în realitate.

Citește și: 

Starurile viitorului sunt aici! EA a lansat prima parte din campania Future Stars

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează