ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

FIFA 20 // Lionel Messi, card spectaculos în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 15:47

Lionel Messi (32 de ani), jucătorul Barcelonei, are un nou card spectaculos în FIFA Ultimate Team. 

EA Sports a eliberat cardul pentru jucătorul lunii în Spania, iar alesul a fost decarul catalanilor. Cel mai probabil, fără Leo, Barca nu s-ar fi aflat acum pe primul loc. Doar forma deosebită a argentinianului i-a menținut în top. 

De aceea, cardul de 97 OVR nu surprinde pe nimeni. 99 la dribling, 92 la accelerație, 95 la șut și 95 la pase sunt atributele care fac din acest card un coșmar pentru adversari. 

Doritorii vor trebui să îndeplinească însă numai puțin de 11 challenge-uri, iar asta va costa mult, așa că puțini gameri își vor permite acest card fantastic. Cei care doresc să îl procure au timp până pe 6 aprilie.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează