ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Matuidi este protagonistul ultimului card special de la EA

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 13:12 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 14:46

FIFA 20 continuă să îi surprindă pe gameri. 

Chiar dacă toată lumea așteaptă următorul titlu din cea mai populară serie de simulatoare de fotbal, chiar și așa gamerii au de ce să intre zi de zi în FIFA 20, mai ales în Ultimate Team. EA continuă să scoată carduri valoroase, care să îi țină pe jucători conectați.

Card Flashback de 95 OVR pentru Matuidi

Blaise Matuidi nu mai este la nivelul de altădată, veteranul francez s-a transferat la Inter Miami de la Juventus, dar cei de la EA i-au oferit un card Flashback, care să sărbătorească sezonul 2012/13, dar și proaspătul transfer. 

Cei care caută pe cineva să acopere linia de fund, Matuidi vine ca o mănușă. Pentru un mijlocaș defensiv francezul se apără foarte bine, poate fi folosit chiar și ca fundaș central, din punct de vedere fizic este în top, dar surpriza vine la viteză, dribling sau pase, unde Matuidi are valori foarte mari, ceea ce îl face un fotbalist capabil să se descurce foarte bine și cu mingea la picior. 

Iar prețul pentru SBC, de doar 80-85.000 de monede este ideal pentru un card de 95 OVR. 

Citește și alte știri din eSports: 

O nouă surpriză pentru jucătorii de Ultimate Team: Sane a primit un super card

FIFA 20. Card special pentru unul din cei mai promițători tineri fotbaliști! Câte monede costă acesta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează