ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

O nouă surpriză pentru jucătorii de Ultimate Team: Sane a primit un super card

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 13:59 / Actualizat luni, 31 august 2020 15:56

Curge cu carduri speciale înainte de FIFA 21. Leroy Sane este noul star al proaspetei campioane a Europei. 

Bayern va fi și mai puternică cu noul ei decar, iar cei de la EA Sports nu puteau rata momentul așa că le-a pregătit gamerilor un card special, dedicat transferului jucătorului la Bayern. 

Card de 96 OVR pentru Sane

Internaționalul german nu prea a jucat în acest sezon, din cauza unei accidentări grave, dar chiar înainte de începerea unui nou ciclu de Ultimate Team și pentru a pregăti evoluțiile pe care șe așteaptă să le aibă în tricoul bavarezilor, fotbalistul a primit un card senzațional, de 96 OVR. 

Calitățile acestui card sunt unele de speriat pentru adversari, Sane are maximum la viteză și 98 la dribling, ceea ce îl face înfiorător petru un fundaș, este practic imposibil de marcat. Cum primește un upgrade și la piciorul mai slab, vor veni și goluri din partea lui. La capitolul fizic putea să stea mai bine, dar va compensa prin viteza extraordinară. 

Mai ales că nici nu costă niciun ban, trebuie îndeplinite doar 4 obiective până pe 4 septembrie, așa că va jucătorii au timp să pună mâna pe acest card excelent. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close