ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Milano este gazda Campionatului Mondial al cluburilor la FIFA 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 15:18

Cele mai bune 24 de echipe din lume se vor înfrunta pentru marele premiu de 100.000 de dolari la FIFA eClub World Club.  

FIFA eClub World Cup se va disputa între 7 și 9 februarie, iar Milano a fost ales drept oraș gazdă al competiției. Cluburi importante din Europa, precum Manchester City, Lyon sau Roma au echipe calificate la competiție. 

Lor li se vor alătura echipe ca Mkers, Team QLASH, FaZe Clan sau Hashtag United.  

Nu există o favorită clară, iar un lucru este cert: va exista o campioană nouă, după ce deținătoarea titlului, KING eSports, dar și câștigătoarea din 2017 și 2018, Brondby, nu au șanse de calificare.  

Peste 190 de echipe din toată lumea au participat la calificări, așa că doar „crema” va merge la Milano. Meciurile se vor desfășura în format 1v1 dar și 2v2, acesta din urmă introdus recent de organizatori.

Citește și:

Sergio Kun Aguero a primit un card special! Nimeni nu a reușit asta în FIFA 20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează