ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Sergio Kun Aguero a primit un card special! Nimeni nu a reușit asta în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 15:08

Argentinianul Kun Aguero este primul care primește un card pentru că a doborât un record.  

După ce a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Premier League și a mai marcat un hattrick, Kun Aguero a primit un card spectaculos de 91 OVR. Atacantul lui Manchester City este vedeta echipei săptămânii în FIFA Ultimate Team.  

Ca de obicei, în formație și-au făcut loc și jucători la care nimeni nu se aștepta. În poartă apare veteranul lui Inter, Samir Handanovic.

Chiar dacă toată lumea îi laudă doar pe Ter Stegen, Alisson sau Oblak, slovenul rămâne unul din cei mai constanți și valoroși goalkeeperi din Europa și un punct fix pentru Inter. În apărare apar trei fundași, din care doi din Premier League. Azpilicueta de la Chelsea și Michael Keane de la Everton au avut evoluții remarcate. Lor li se alătură fundașul lui Torino, Nkoulou.  

Bruno Fernandes poate fi subiectul celui mai important transfer al iernii, la Manchester united, dar până atunci le-a amintit fanilor lui Sporting Lisabona ce vor pierde cu o nouă evoluție foarte bună. O prezență surpriză o reprezintă Sebastian Giovinco, de la Al Hilal. Lângă italian apare și Marcus Rashford, dar și Rodrigo de Paul, de la Udinese.  

În atac nu au fost multe surprize. Ryad Mahrez a fost excelent pentru Manchester City și algerianul a prins echipa. Un alt veteran din Serie A, Fabio Quagliarella, de la Sampdoria, continuă să marcheze și să reprezinte o variantă ieftină și foarte bună pentru gameri. Dar starul echipei rămâne Kun Aguero.

Citește și:

Vești bune: ultimul patch de la EA repară multe probleme

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  17 Ianuarie 2020, 15:38

UN ADEVARAT BOMBER!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează