ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Noul Balon de Aur, Leo Messi, nu are cum să lipsească din echipa săptămânii! Cine a mai prins-o?

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 22:07

Cu al șaselea Balon de Aur în vitrină și cu trei goluri marcate în ultimul meci, Leo Messi (32 de ani) este sigur de locul său în echipa săptămânii.

Gamerii vor trebui să bage adânc mâna în buzunar ca să se bucure de magia argentinianului.

Alături de el ar putea figura starul lui PSG, Mbappe, decisiv pentru parizieni cu Montpellier. Un gol superb și un assist îi pot aduce francezului un card de 91 în această săptămână, dar și un preț pe măsură. 

Jadon Sancho este un alt nume care își poate face loc pe listă, cu un posibil card de 86. Prețul de bază al englezului este însă unul infim, în jur de 5.000 de monede, așa că nici cardul special nu îți va face gaură în buzunar. Colegul de la Dortmund, Marco Reus, a avut o evoluție foarte bună, cu două goluri și o pasă decisivă și are șanse mai mari ca Sancho să prindă echipa.

Liverpool își continuă marșul spre titlu, triumfal, iar Naby Keita a avut un meci bun. A marcat, a fost inima echipei și EA ar putea să îl răsplătească. Un pariu interesant poate fi și Ramy Bensebaini, fundașul stânga al celor de la Borussia Monchengladbach. Liderul la zi în Bundesliga a „subordonat” Bayern și Ramy a fost omul meciului. Este imposibil să nu pătrundă în echipă. La fel are șanse și Raphael Varane. A marcat, s-a apărat excelent, a fost cel mai bun de la Real Madrid. 

Încheiem cu portarul. Aici mereu pot apărea surprize, dar Sergio Asenjo are șanse ridicate. Portarul celor de la Villarreal a închis toate culoarele către gol în fața celor de la Atletico Madrid, spre disperarea lui Simeone. 

Vezi și: 

FIFA 2020 // Anthony Joshua vine cu o echipă care face KO orice oponent: Messi și Ronaldo în atac

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează