ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Pep Guardiola crede că EA îl consideră mai bun decât era în realitate

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 16:46

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City a fost surprins să vadă ce bun este cardul lui din Ultimate Team.

FIFA Ultimate Team a devenit un fenomen printre fotbaliștii din toată lumea, care urmăresc cu atenție să vadă cât de bine îi apreciază cei de la EA. Nu toți sunt fericiți de ceea ce văd, dar asta pentru că nu consideră că FIFA le redă adevărata valoare. 

Până la Guardiola însă, nimeni nu s-a plâns că este mai bun în joc decât în realitate. Într-un interviu acordat unui youtuber, DjMariio, antrenorul celor de la Manchester City a analizat cardul său legendar din Ultimate Team.

Cu 88 la apărare, 88 la pase, 81 la dribling și atribute fizice peste 80, Guardiola este unul din cei mai buni mijlocași defensivi din joc. Pep însă nu este de acord. „Nu am fost așa talentat, mă chinuiam să fac față într-o echipă cu colegi așa valoroși” a explicat catalanul. Fostul căpitan al Barcelonei crede că cei de la EA i-au atribuit calități pe care nu le-a avut.

„Eram lent, nu trăgeam bine la poartă, driblam rar, aveam un joc slab de cap”, a reflectat Guardiola. Chiar dacă fostul internațional iberic este modest, gamerii nu vor renunța la cardul lui, unul foarte valoros.

Citește și: 

Motivul pentru care un gamer a dat în judecată EA Sports » Avocații se implică: „E ca la un joc de ruletă”

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
341520613173829
Otilia Barbu  •  08 Februarie 2020, 21:55

Daca nici Pep nu stie cum era, atunci cine? Doar ca el are curajul s-o spuna, e deosebirea esentiala dintre el si ceilalti....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează