ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

FIFA 20 // Sadio Mane conduce echipa săptămânii

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 09:47

Senegalezul Sadio Mane (27 de ani), starul lui Liverpool, este cel mai „greu” nume din primul „11” anunțat de EA Sports.

După ce a ajutat Arsenal să obțină o victorie importantă în derby-ul londonez cu West Ham, portarul tunarilor, Leno, primește un nou card în această săptămână. Omul care a îngenuncheat Realul, brazilianul lui Betis, Sidnei, ocupă un loc important în centrul apărării. 

Wan-Bissaka de la Manchester United, cu o prestație excelentă în meciul împotriva lui Manchester City, dar și fundașul lui Utrecht, Sean Klaiber, au prins un loc în defensivă.

Coordonatorul Valenciei, Dani Parejo, este la mijloc. Lângă el, apare Aaron Ramsey, după ce galezul a făcut un meci mare și a decis de unul singur duelul dintre Juventus și Inter. Ross Barkley trăiește și el un moment foarte bun la Chelsea, de aceea a fost răsplătit cu un card special. 

Pe laterale apar Sadio Mane, starul lui Liverpool, dar și noua vedetă a lui Newcastle, Allan Saint-Maximin. Echipa este completată de puștiul-minune de la Leverkusen, Kai Haverts, și de veteranul Sampdoriei, Fabio Quagliarella.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează