ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Secretul din FIFA 20: un jucător le arată gameri-lor cum să își valorifice cel mai bine cardurile de care n-au nevoie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 22:16

Mulți gameri nici nu știu că pot avea în lista lor o mică avere. În Ultimate Team sunt foarte mulți jucători care încearcă să își construiască cele mai bune echipe, care vor să câștige multe meciuri, să fie printre cei mai buni. 

Dar sunt și gameri care vor doar să colecționeze carduri, fotbaliști, mai puțin focusați pe rezultate. Și unii și alții schimbă foarte des formațiile sau cardurile disponibile iar multe din acestea, pentru că nu au o valoare aparentă în market se pierd sau sunt uitate de posesorii lor. Ei bine sunt multe astfel de carduri care, într-un anume context, pot ajuta la construirea unor echipe sau unui lot foarte bun. 

Vorbim mai ales de cle care pot ajuta la construirea unei echipă bazată pe jucători dintr-un campionat anume. De aceea un user de Reddit a observat trendul tot mai dezvoltat și a compus o listă pentru cele mai importante ligi și campionate, în care le explică gamerilor cum pot să obțină o avere mică chiar și cu carduri de la cluburi care nu sunt considerate de top. În realitate aceștia pot obține ușor câteva mii de monede fără a face mai nimic. De exemplu, în campioantul chinez, chiar și un card comun poate ajunge să fie vândut cu 1000 de monede, față de 200 cât este normal. 

Lista integrală publicată de gamer

Citește și: 

Din 20 februarie găsești un nou fundaș cu potențial mare în Ultimate Team: Brandon Williams

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează