ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Surpriză mare pentru un jucător de FIFA Ultimate Team: a simțit pe propria piele duelul cu urmașul lui Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 10:34

FIFA 20 // Nu degeaba Joao Felix valorează peste 100 de milioane de euro, cât a plătit Atletico Madrid pentru el.  

Urmașul lui Cristiano Ronaldo în naționala Portugaliei, Joao Felix, și-a construit o echipă puternică în Ultimate Team. A aflat-o pe pielea lui un gamer care s-a duelat cu trupa puștiului minune de la Atletico. 

Surprinzător sau nu, niciun coechipier nu se regăsește în echipă, în schimb apărarea este construită pe scheletul lui Bayern: Neuer în poartă, David Alaba, pe stânga și Lucas Hernandez, în centrul defensivei. Ibrahima Konate, de la Leipzig, plus Joao Cancelo, de la Manchester City, completează defensiva.

De la mijloc în sus, lucrurile stau altfel. Fosta glorie a Milanului, Gatusso, este mijlocașul defensiv ales, în timp ce o altă legendă, Rivaldo, alături de Kevin de Bruyne, se ocupă ce creativitatea și fantezia în echipă. 

În centrul ofensivei Felix a plasat cardul personal, de 99, primit de la EA. Un alt puști teribil al fotbalului, Jadon Sancho, dar și Raheem Sterling completează un atac stelar.  

Jadon Sancho are însă o echipă și mai puternică. Cu Alisson, Van Dijk și cu tripleta braziliană de legendă, Ronaldinho, Ronaldo și Pele, puștiul lui Dortmund este aproape imposibil de bătut.

Vezi și: 

FIFA20 // Forumurile au luat foc! Gamerii, furioși după ultima decizie luată de EA Sports

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează