ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Transferul la Liverpool i-a adus lui Takumi Minamino un upgrade important

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 13:13

Japonezul Takumi Minamino (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a beneficiat de un „upgrade” nu doar din punctul de vedere al echipei la care evoluează. 

Cariera lui Minamino este pe un trend ascendent în acest moment. Mijlocașul l-a impresionat pe Jurgen Klopp, care l-a cerut în mod expres pe jucătorul celor de la Red Bull Salzburg. Acesta este văzut drept o mare speranță pentru viitor și un posibil înlocuitor pentru Salah sau Mane.

Pe lângă transferul la cel mai bun club din lume în acest moment, Minamino a mai primit un cadou, de la cei de la EA. De la 76 OVR, japonezul a făcut un salt la 77, cu un potențial mărit, până la 81. 

Gamerii care îl au pe japonez au de ce să își frece mâinile de bucurie. Atribuțiile de atac au fost mărite. La accelerație are 90, la dribling 82 și la controlul balonului 80, făcându-l un mijlocaș ofensiv dar și un atacant foarte bun în același timp.

Ca jucător de bandă dreapta, viteza și tehnica îl vor ajuta foarte mult să creeze faze periculoase, așa că „noul” Minamino poate deveni o opțiune bună pentru mulți gameri.

vezi și:

N-a prins echipa anului, dar tot a primit un card special » Cât de bun este acum Bernardo Silva

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  11 Ianuarie 2020, 17:35

cred ca totusi l-au luat de la rb salzburg nu de la leipzig , dar e mai greu cand ai norma de articole.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează