ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Un cvadruplu campion olimpic îi provoacă pe gameri în Ultimate Team

Celebrul atlet britanic Mo Farah este invitatul special al celor de la EA, iar gamerii vor avea o perioadă scurtă de timp să se înfrunte cu echipa construită cu greu de campionul olimpic.
Celebrul atlet britanic Mo Farah este invitatul special al celor de la EA, iar gamerii vor avea o perioadă scurtă de timp să se înfrunte cu echipa construită cu greu de campionul olimpic.

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 12:14 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 14:02

Celebrul atlet britanic Mo Farah este invitatul special al celor de la EA, iar gamerii vor avea o perioadă scurtă de timp să se înfrunte cu echipa construită cu greu de campionul olimpic. Cei care speră că atletul este doar un jucător casual vor avea parte de o surpriză neplăcută: Farah a strâns unele din cele mai bune carduri din joc. 

În poartă Farah l-a plasat pe portarul lui Arsenal, Leno, cu cardul lui de 88. Ferland Mendy vine pe stânga cu cardul lui din Summer Heat, de 93 OVR. Pe centru îi regăsim pe veteranul Kompany, cu un card de 88, și pe Gerard Pique, cu cardul lui de 93 din Echipa Sezonului. Alexander-Arnold, 95 OVR, completează o apărare puternică. 

Mo Farah este fan Messi

Mijlocul este și el de senzație. Paul Pogba și Mesut Ozil, 92, respectiv 90, îi lasă lui De Bruyne, cu super cardul de 99 din Echipa Sezonului, libertatea necesară să dicteze meciul. Tot cu 99 vine și Lionel Messi, ceea ce îl face imposibil de marcat, mai ales că este ajutat de două legende: Thierry Henry, 95 OVR, și Dennis Bergkamp, cu cardul lui de 93. 

Echipa lui Farah le are pe toate, chimie foarte bună, apărare solidă, mijloc puternic și creativ, atac devastator. Așa că gamerii vor avea parte de provocare pe cinste. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai mult eștiri de eSports: 

Respect! Ce s-a întâmplat când „cel mai slab gamer” a ieșit dintr-un meci, supărat că nu bate pe nimeni

Un fundaș din Germania devine unul din cei mai căutați fotbaliști din Ultimate Team

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează