ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA20. Respect! Ce s-a întâmplat când „cel mai slab gamer” a ieșit dintr-un meci, supărat că nu bate pe nimeni

Într-o comunitate dominată de multe ori de rivalități toxice, există și exemple pozitive. foto: Guliver/Getty Images
Într-o comunitate dominată de multe ori de rivalități toxice, există și exemple pozitive. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 10:36 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 14:14

FIFA20. Într-o comunitate dominată de multe ori de rivalități toxice, există și exemple pozitive. 

Nu este un secret că gamingul, mai ales în cazul jocurilor competitive, poate stârni multe reacții exagerate de la un meci pierdut. De multe ori, se ajunge la amenințări, la injurii sau la declarații care pot afecta emoțional pe unii jucători. 

Așa se aștepta să pățească și un gamer din Finlanda, care a recunoscut că este unul „din cei mai slabi” jucători de FIFA 20. Tânărul de 20 de ani a investit mult în joc, a strâns o echipă cu 7 carduri ICON, printre care și cel al lui Patrick Vieira, dar tot nu reușește să bată pe nimeni, deși este la divizia a 8-a!

Comunitatatea de gameri a avut un răspuns neașteptat

Gamerul s-a supărat că nu nimerește tactica nici la ultimul meci și a abandonat în ultima partidă, când era condus. Când a fost abordat de rivalul lui se aștepta la un mesaj ironic sau violent, dar spre surprinderea lui oponentul nu s-a supărat. Dimpotrivă, după ce tânărul a recunoscut că îi este rușine că nu se descurcă cu așa echipă, a început să îi ofere sfaturi despre o formulă de joc mai potrivită. 

Gamerul finalndez a împărtășit cu comunitatea acest episod, iar oamenii au apreciat gestul rivalului, ba chiar au început o campanie să îl ajute pe jucătorul mai puțin inspirat. Mulți au recunoscut că au trecut prin momente mai grele, când au fost ironizați sau înjurați de alți gameri, iar astfel de gesturi pot ajuta la formarea unei comunități mai sănătoase. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește și alte știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Cea mai spectaculoasă echipă făcută cu bani puțini în Ultimate Team! Ce staruri pot fi cumpărate

FIFA 20. EA a mai eliberat un set de carduri spectaculoase! Ce vedete au primit îmbunătățiri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează