ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21 nu va permite gamerilor să joace cu alți jucători de pe alte sisteme

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 14:03 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 15:56

Măcar gamerii vor putea să își transfere progresul pe generația viitoare de console. 

Acesta este un aspect important pentru gameri, care vor începe să joace FIFA pe actualele console în octombrie, iar ulterior, când se va face trecerea spre PS5 sau Xbox Serie X, progresul va fi transferat automat, astfel că jucătorii nu vor pierde nimic. Din păcate nu același lucru se va întâmpla cu cross-play-ul. 

Nu vor posibile nici măcar meciurile dintre PS4 și PS5

Chiar dacă acesta rămâne marele vis al celor de la EA, FIFA 21 nu va permite acest lucru. Nici măcar dacă cineva cu PS5 are un prieten cu PS4 acest lucru nu va fi posibil, pentru că varianta next gen va fi mult mai evoluată. Nu mai vorbim de a juca contra unui gamer pe Xbox sau PC.

Totuși acest lucru nu mai este atât de îndepărtat, mai ales că un alt titlu al celor de la EA, este vorba de popularul battle royal, Apex Legends, va permite, din toamnă, gamerilor să joace împreună, indiferent de sistemul ales, fie că e PS4, Xbox One sau PC. Așa că nici FIFA nu este departe.

CITEȘTE ALTE ȘTIRI DIN CATEGORIA ESPORTS: 

TSM și-a luat revanșa și a câștigat turneul FaZe Clan Invitational la Valorant

FIFA 21 va mai veni cu o „dedicație” pentru fani: stadioane customizabile în Ultimate Team

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează