FIFA 20  ·  FIFA 21

FIFA 21 va mai veni cu o „dedicație” pentru fani: stadioane customizabile în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 14:05 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 15:02

Cei de la EA chiar vor să scoată un titlu de calitate. 

Se pare că cei de la EA Sports au învățat lecția și țin cont de dorințele gamerilor pentru FIFA 21. Iar pentru Ultimate Team chiar se dau peste cap ca să îndeplinească cât mai multe dintre cerințele utilizatorilor. Așa că nu este de mirare că gamerii vor putea să își customizeze stadionul în așa fel încât să îi reprezinte: vor putea alege câte locuri să aibă, culoarea scaunelor, aranjamentul luminilor etc. Pe măsură ce un gamer va avansa va debloca și mai multe elemente cu care își va personalzia arena. 

S-au adus îmbunătățiri considerabile la sistemul de realizări individuale

Un alt element care va mai dinamiza jocul va fi modul în care vor fi reprezentate realizările individuale într-un meci. În general, fotbaliștii care se remarcă primesc un card în Echipa Săptămânii, dar în FIFA 21 lucrurile vor sta puțin altfel. Astfel, dacă un fundaș va reuși să marcheze un gol frumos din lovitură liberă, acea abilitate va primi un upgrade important, tocmai ca să marcheze realizarea. 

Nu vom mai avea doar un card cu câteva îmbunătățiri generale. Dacă un fotbalist marchează două goluri cu capul, atunci jocul la cap va fi maximizat, iar asta va deschide noi posibilități tactice în joc. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN CATEGORIA ESPORTS: Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1