ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21 vine cu multe noutăți în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 10:28 / Actualizat marti, 11 august 2020 11:25

Modul cooperativ este principala adiție anunțată de cei de la EA Sports. 

În sfârșit, gamerii au putut să vadă cu ce noutăți vine Ultimate Team, cel mai popular mod din FIFA. O primă schimbare, care îi va încânta pe mulți jucători, o reprezintă dispariția cardurilor de tip fitness, un element care mai mult încurca și îi deranja pe gameri. Aceștia trebuiau să cheltuiască monede pentru a-și reface fotbaliștii din punct de vedere fizic înainte de un meci. Acum acestea au dispărut și fotbaliștii se vor reface automat între partide. 

La fel vor dispărea și cardurile de tip Training, ceea ce înseamnă că gamerii nu vor mai putea aplica boostere de experiență pentru a maximiza abilitățile unor fotbaliști și așa foarte valoroși, pentru a-i face de neoprit. Messi sau Cristiano Ronaldo erau oricum greu de blocat, dar cu anumite boostere, treceau prin orice apărare. 

EA n-a anunțat dacă și cu ce va înlocui acest tip de carduri

Se știa deja că cei de EA studiază introducerea unui mod cooperative și ăn Ultimate Team, o experiență în general solitară, acuma cest lucru este oficial. Acest mod va permite confruntări de tip 2v2, iar această experiență nu va afecta parcursul gamerului în restul jocului. Gamerii vor putea să aleagă cu ce lot vor evolua și cei de la EA au promis că vor exista obiective și recompense exclusive doar pentru acest mod, așa că gamerii vor fi stimulați să își găsească un prieten cu care să joace. 

Se schimbă și modul în care gamerii puteau promova într-o divizie superioară. Astfel în modul Division Rivals, gamerii vor mai trebui să joace doar 40 de meciuri pentru a putea acumula punctele necesare de a progresa. Dacă vor depăși această cifră, vor acumula doar puncte pentru skills sau FUT Champions. Astfel gamerii vor avea șansa de a progrea puțin mai repede. 

Cei de la EA promit că acestea nu sunt singurele modificări, dar deja lucrurile arată mult ma bine pentru FIFA 21. 

Citește mai multe știri de eSports:

Xavi și Eto’o se regăsesc pe lista legendelor care apar în FIFA 21

O eroare a stricat un turneu de FIFA la care au participat vedete din naționala Argentinei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează