LEAGUE OF LEGENDS  ·  MOBA

Se știe numele primei echipe calificate la Cupa Mondială de LoL

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 10:32 / Actualizat marti, 11 august 2020 11:33

Este vorba de Rogue, câștigătoare clară a sezonului din Europa. 

Rogue este primul nume care și-a asigurat prezența la turneul din China. Echipa înscrisă în divizia din Europa în 2019 a dominat LEC Summer Split iar în utlima partidă, marele duel cu cei de la Origen, Rogue s-a impus clar. Cheia a fost Finn Wiestal, jucătorul de top lane, care a făcut ce a vrut pe culoarul lui și a terminat fără să moară, cu un scor de 7/0/4. Și la general diferența a fost mai clară decât se aștepta cineva, Rogue având o diferență de 9000 gold față de oponenți. 

Cel mai mult s-a bucurat jucătorul de suport Oskar ”Vander” Bogdan, care se întoarce la Cupa Mondială, după o pauza de 4 ani. 

Schalke 04 aproape de o calificare istorică 

Miracolul din această divizie îl reprezintă echipa celor de la Schalke 04, care a avut un parcurs incredibil în această perioadă și este la un pas de o calificare șocantă în playoff. Schalke a reușit numai puțin de 7 victorii consecutive, după un sezon dezastruos de primăvară. Acum așteaptă ca una din Fnatic sau Excel Esports să piardă ultimul meci, pentru a reuși o prezență remarcabilă în playoff.

Citește mai multe știri de eSports:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1