ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

VIDEO Primele imagini din FIFA 21! Ce s-a văzut în trailer + când va fi lansat jocul și cât costă

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 18:26 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 20:57

EA Sports a prezentat azi primele imagini video din FIFA 21, cu Kylian Mbappe, Erling Haaland și Joao Felix printre vedete.

Cei care așteptau să vadă cum se mișcă FIFA 21 sau ceva mai mult gameplay au rămas dezamăgiți. Probabil vor trebui să aștepte până în august, când cei de la EA au promis că vor prezenta jocul. 

Ce noutăți aduce FIFA 21

În FIFA 21, gamerii vor putea experimenta fotbalul de stradă și-n modul Volta Squads, în care vor concura cu alți membrii. În plus, în Ultimate Team, jucătorii vor putea să facă echipă online cu prietenii lor și câștiga premii în FUT Co-Op.

Și modul carieră primește îmbunătățiri, urmând a avea un nivel mult mai ridicat de interacțiune cu ajutorul Interactive Match Sim, care le permite jucătorilor să controleze mult mai ușor rezultatele meciurilor. Gamerii vor putea avea la dispoziție 17.000 de jucători și mai multe de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi.

FIFA 21 va fi lansat pe 9 octombrie

Trailerul a fost unul de prezentare pentru cele 4 vedete care vor fi imaginea viitorului FIFA. Nicio surpriză, așa cum fusese deja anunțat, Kylian Mbappe va fi acompaniat de Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și Erling Haaland. O surpriză plăcută a fost confirmarea faptului că Eric Cantona va fi una din noile legende incluse în joc. Fostul star al lui Manchester United a fost unul din cele mai cerute nume pentru un card ICON, iar EA s-a conformat. 

FIFA 21 va costa 60 de dolari

Trailerul a prezentat și câteva momente din joc, cu o grafică de top, dar, cum nu erau secvențe de gameplay efectiv, gamerii mai au de așteptat până să vadă exact cum va arăta FIFA 21 pe consolele next gen. 

Viitorul titlu al celor de la EA este deja disponibil pentru pre-order, iar, în ciuda zvonurilor, prețurile încă nu au crescut chiar dacă FIFA 21 va veni și pe consolele next gen. Varianta standard a rămas la 60 de dolari, iar cei care comandă pentru PS4 sau Xbox One, vor putea să facă un upgrade gratuit pentru a avea acces la varianta next gen, în momentul când noile console vor apărea. Așa că, fără a plăti nimic în plus, gamerii se vor bucura de noile mecanici gândite de EA pentru PS5 sau Xbox Serie X. 

VIDEO. Trailer-ul FIFA 21

Citește mai multe știri din eSports:

Harry Kane este lider în Echipa Săptămânii la FIFA 20

Alexis Sanchez și Jose Callejon se înfruntă în Summer Heat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează