ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

FIFA 21. Un jucător de FIFA le cere gamerilor să nu cumpere puncte în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 10:45 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 11:57

Gamerul anunță că el nu va mai apela la acest sistem. 

Tim „Tim Latka” Schwartmann este un gamer profesionist, care evoluează pentru Schalke 04 și are peste 200.000 de abonați pe canalul său. Gamerul a anunțat că, pentru FIFA 21, nu va apela deloc la punctele pe care le poate achiziționa cu bani, deși acestea l-ar ajuta mult să obțină cât mai repede jucători valoroși și să concureze la un nivel înalt. 

Tim Latka a cheltuit 4.000 de euro în FIFA19

Gamerul a explicat că pentru FIFa 19 a cheltuit aproape 4.000 de euro, o sumă mare. „Nu este normal ca banii să decidă în locul calității jucătorului. Este un avantaj necinstit”. În plus, gamerul arată că acest mod de monetizare este unul nociv pentru jucători. Chiar dacă va suferi la început, gamerul este hotărât să își construiască o formație puternică în același mod ca majoritatea gamerilor. 

Mai mult clubul lui îl susține și a anunțat deja că va dona suma pe care o alocase pentru ca jucătorul să își construiască echipa la o fundație caritabilă. 

Citește și alte știri din categoria esports:

Surpriză de proporții la Mondialul de LoL: start groaznic pentru una dintre echipele favorite

Încă o veste proastă în FIFA 21: două echipe naționale importante nu vor fi prezente

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează