ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // A impresionat la Leeds și a ajuns unul dintre cei mai buni mijlocași din Ultimate Team » Cum îl poți achiziționa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 11:05

FIFA 20 // Leeds este aproape de a promova în Premier League după o absență îndelungată, iar dacă acest lucru se va întâmpla o mare contribuție o va avea Kalvin Phillips.  

Mijlocașul englez este „zidul” din fața apărării lui Bielsa, omul care are grijă să neutralizeze repede încercările de a ataca ale rivalilor. 

Phillips a atras deja privirile multor formații din Premier League și, chiar dacă Leeds nu va promova, mai mult ca sigur va juca din sezonul viitor pe prima scenă din Anglia. 

Jucătorul este protagonistul unui card foarte bun eliberat de EA Sports, de 84 OVR. Asta nu ar fi ceva nemaipomenit, doar că, în afară de viteză, unde oricum are 77, celelalte atribute depășesc 80, un lucru nu foarte des întâlnit la un asemenea card. 

Practic, cine îl are pe Phillips câștigă un mijlocaș defensiv foarte bun, care poate să aducă un plus mare echipei.  

Este adevărat că, pentru a pune mâna pe acest card, prețul este unul piperat, aproape 200.000 de monede pentru a îndeplini challenge-ul specific, dar pentru gamerii care preferă echipele bazate pe jucători englezi, acest preț s-ar putea să renteze pentru un card foarte bun. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează