ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // „Bijuteriile” ascunse pe care le poți descoperi în modul carieră la FIFA20: ei sunt puștii care au impresionat gamerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 15:21

FIFA20 // Toată lumea poate să câștige trofee cu cei mai buni fotbaliști din joc, dar cum te descurci când nu poți să îți aduci vedete? 

FIFA te poate ajuta să descoperi câțiva fotbaliști tineri, din alte campionate decât cele consacrate, care au potențialul de a deveni staruri atât în realitate, dar și în FIFA, unde au potențialul să îți facă echipa să joace mult mai bine.

Dacă vrei un portar cu potențial, Maarten Vandervoordt de la Genk poate fi o opțiune interesantă. Este adevărat că a avut un debut de uitat în Liga Campionilor, cu Napoli, dar în FIFA are un potențial de 83. Așa că, la 17 ani, nu poți greși foarte tare dacă îl achiziționezi. 

În apărare, puțini fundași dreapta au potențialul arătat de Robert Gumny, de la Lech Poznan. La 21 de ani și cu calități deosebite când vine vorba de viteză și rezistență, polonezul poate fi omul care să domine banda dreaptă pe tot parcursul carierei. Nu costă mult și are un potențial de 84.

Pentru cei care urmăresc să aibă creativitate la mijlocul terenului, o variantă foarte bună este Cristian Ferreira, de la River Plate (în joc Nunez). Cu 73 la pase și 74 la dribling, argentinianul de 19 ani poate controla multe meciuri. Cu un potențial de 87, cei care își doresc un playmaker de calitate trebuie să se grăbească. 

Cine caută puțină explozie în atac, există Jeremy Doku, de la Anderlecht. Tânărul belgian are deja, la doar 17 ani, 88 la viteză și un control al balonului foarte bun. Este greu de deposedat și poate să își depășească adversarii în viteză. Cu 86 potențial, este un jucător de bandă dreaptă de mare calitate.

Din Argentina vine și Julian Alvarez, un atacant de careu de mare calitate. Poate că 69 la finalizare nu arată un marcator în serie, dar potențialul de 86 îl recomandă pentru modul carieră. 

Tot în Argentina, îl găsim și pe Pedro De la Vega, jucător creativ, capabil să joace pe ambele flancuri. Cu viteză și dribling bune, jucătorul de 18 ani are un potențial mare, de 88, care îl poate transforma într-un adevărat diamant în modul carieră 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează