ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Cine prinde echipa săptămânii în Ultimate Team? Ei sunt jucătorii care au impresionat în startul lui 2020

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 12:05

FIFA20 // Au trecut și sărbătorile, așa că gamerii se pot întoarce la jocul lor de fotbal favorit. Iar piața din FIFA Ultimate Team nu ia pauză niciodată. În curând va apare o nouă echipă a săptămânii, așa că este interesant de văzut cine ar putea să facă parte din ea.  
 

După un meci foarte bun în chiar prima zi a anului, Leno de la Arsenal are șanse mari să fie portarul care va primi un card special de la EA. 

În apărare, un pariu aproape sigur este Raphael Varane de la Real Madrid. Fundașul francez a fost omul decisiv pentru „galactici” în primul meci al anului, 3-0 cu Getafe, şi nu are cum să lipsească. Și Sokratis de la Arsenal poate să fie o variantă, grecul a fost o stâncă în defensiva „tunarilor”.  

FIFA20 // Wayne Rooney, în echipa săptămânii în Ultimate Team? 

La mijloc, Mark Noble, cu o dublă pentru West Ham și Phil Foden, după o evoluție excelentă în Cupa Angliei, pot spera să prindă bonusurile. Un nume interesant poate fi Wayne Rooney. 

„Veteranul”, revenit la Derby, în liga secundă engleză, a jucat foarte bine la debut și sunt șanse să fie răsplătit de EA.  

Colegul lui Radu Ștefan la Lazio, Ciro Immobile, marchează pe bandă rulantă în Serie A și în noul an. „Dubla” lui a menținut Lazio în lupta pentru primele locuri. 

Italianul nu este singurul atacant care a luat ochii în ultimul timp, brazilianul Gabriel Jesus de la Manchester City a reușit și el o „dublă”, așa că gamerii trebuie să țină ochii pe el. 

Vezi și: 

Echipa săptămânii la FIFA 20! Ce staruri din Premier League au prins-o

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează