FIFA 20  ·  FIFA20

FIFA20 // EA Sports a eliberat un card special pentru Hakim Ziyech, starul lui Ajax » Cum se poate intra în posesia lui

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 19:17

FIFA20 // EA Sports a eliberat un card special cu Hakim Ziyech, fotbalistul lui Ajax Amsterdam. Gamerii interesați au timp până pe 17 ianuarie pentru a accesa acest card.  

Marocanul a avut un sezon excelent la Ajax și a fost nominalizat și pentru echipa anului la FIFA. Chiar dacă n-a primit voturile necesare, mijlocașul ofensiv al celor de la Ajax tot a fost recompensat de cei de la EA Sports.

Zyech este protagonistul unui card spectaculos în cadrul Player Moments. Cu 90 OVR și atribuții speciale, acest card poate face diferența în orice echipă la Ultimate Team.

Cei care doresc să pună mâna pe el au de trecut o provocare. În cadrul modului Rivals, trebuie să marcheze un gol cu un șut plasat, la firul ierbii. După aceea, cardul lui Zyech va fi disponibil, ca un împrumut pe durata a șapte meciuri.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1