ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Munir, cea mai nouă adiție la Echipa Turneului » Cum poți intra în posesia cardului

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 17:16

FIFA20 // Munir, atacantul Sevillei, a primit un card special în FIFA20. Merită, însă, banii? 

După ce săptămâna trecută EA Sports a lansat câteva carduri dedicate Europa League, acum vine ultima adiție din această serie. Fostul jucător al Barcelonei, Munir, primește un card cu 82 OVR. Cardul costă 20.000 de monede și un Squad Challenge, deci nu este complicat de procurat.

Este adevărat că, la acești bani, se pot găsi soluții bune pe flancuri, precum Martial, dar totuși Munir are avantajele sale. Cu 88 la accelerație și 87 la sprint, internaționalul spaniol va depăși foarte multe apărări.

În plus, cu 84 la dribling, Munir este extrem de bun în duelurile unu la unu. Un stângaci foarte bun, jucătorul de bandă trebuie folosit cu grijă, dar cum acest card are statusuri bune și la finalizare, poți scoate câteva goluri importante de la el.

Chiar dacă jucătorii nu sunt foarte convinși de raportul preț-valoare, acest card poate reprezenta o armă foarte bună.

Vezi și: 

FIFA 20 // A apărut ultimul patch la FIFA » Poate fi descărcat deja pe PC

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează