ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Noua promoție de la EA Sports „zăpăcește” lucrurile în Ultimate Team » Ce upgrade-uri s-au făcut în joc

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:26

FIFA20 // Noile carduri îi ajută pe gameri să adopte schimbări de strategie radicale. 

ShapeShifters este noua promoție din FIFA Ultimate Team și aceasta a fost una din cele mai așteptate de gameri. Practic, o serie de jucători sunt mutați pe alte poziții și primesc și unele upgrade-uri. 

Avantajele acestei promoții este că fotbaliștii care primesc cardurile speciale, pot fi folosiți pe poziții pe care, în mod normal, nu au cum să ajungă. De exemplu Lionel Messi devine un atacant central cu 96 OVR, așa că o să curgă cu goluri. 

Una din schimbările importante le suferă Marcelo, care devine mijlocaș ofensiv, unul chiar foarte bun, cu 91 OVR. Un alt brazilian, David Luis, trece din apărare în linia de mijlco, cu 91 OVR. Dacă Messi a devenit atacat central, în schimb golgheterul lui Monaco, Ben Yedder, devine atacant de bandă dreaptă, cu 90 OVR. 

Dries Mertens trece în banda stângă, cu un card de 90, Lucas Moura în banda dreaptă, tot cu 90, iar Ryad Mahrez devine mijlocaș ofensiv central, cu 90 OVR

15 jucători au făcut parte din prima promoție, în timp ce alte două carduri, ale lui Henrikh Mkhitaryan și Marcos Acuna, trebuie deblocate în urma îndeplinirii unor obiective. Armeanul primește un card bun, de mijlocas central ofensiv de 88 OVR și trebuie câștigat până pe 26

Vezi și:

Adio, competiții fictive! Veste excelentă: Copa Libertadores vine în FIFA20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează