ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA20 // Phil Foden, marea speranță a lui Manchester City, are una din cele mai tari echipe posibile în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 15:20

FIFA20 // Phil Foden, 19 ani, mijlocașul lui Manchester City, are cu ce să se laude. Echipa sa stârnește invidia și celor mai tari gameri profesioniști.  

Considerat unul din cele mai promițătoare talente din fotbal în acest moment, mijlocașul celor de la Manchester City impresionează nu doar prin evoluțiile sale, dar și prin echipa construită la FIFA. 

Surprinzător, niciun coechipier n-a prins primul „11”. În schimb, doi rivali de la Liverpool, portarul Alisson și olandezul Van Dijk, nu lipsesc. Lângă ei se află trei legende, Roberto Carlos, Rio Ferdinand și Gianluca Zambrotta, fostul campion mondial cu Italia.  

La jumătatea terenului, Foden s-a plasat pe el, cu cardul cadou oferit de EA fotbaliștilor profesioniști care joacă FIFA. Un alt rival din Premier League, Kante de la Chelsea, stă lângă el. O altă legendă, Ruud Gullit, completează „trio-ul” de la mijloc. 

Atacul este unul brazilian, compus din trei jucători de generații diferite. „Diavolul șchiop” Garrincha, considerat unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, apare pe dreapta. În centru este Ronaldo, fostul atacant de la Real sau Inter. Pe stânga apare Neymar.  

Vezi și: 

FIFA20 // Luka Modric și Gonzalo Higuain conduc echipa săptămânii la FIFA 20 » Cum arată primul „11”

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează