ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Pont pentru gameri: cine sunt mijlocașii care te vor ajuta să câștigi multe meciuri în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:56

FIFA20 // Atacanții fac spectacol, fundașii câștigă turnee, dar fără niște mijlocași de valoare nu se pot obține rezultate importante în FIFA20. 

Pentru gamerii care nu au un buget foarte mare, dar cărora le lipsește un om decisiv în „motorul” echipei de la mijloc, prezentăm câteva variante bune. Un mijlocaș de elită nu este doar cel care creează, care inventează o pasă, de tipul Zidane. 

În fotbalul de azi, toate echipele vor fotbaliști capabili să inventeze o pasă, un dribling, dar care să și muncească mult, să acopere terenul și să pună osul și în apărare. Așa că alegerea potrivită nu este ușoară. 

De exemplu, Giorginio Wijnaldum, fotbalistul celor de la Liverpool: acesta driblează bine, are atribute echilibrate și la pase, dar și în apărare și are și un șut bun. Este un fotbalist care stă foarte bine și din punct de vedere fizic, așa că va rezista 90 de minute fără probleme. 

Pentru cei care caută mai multă creativitate și un jucător cu potențial mai mare, Leon Goretzka poate fi alegerea ideală. Pentru aproximativ 6000 de monede, mijlocașul lui Bayern poate juca și mai avansat, mai ales că are atribute peste 80 la pase și șut. În plus are și viteză de reacție bună și poate apărea la finalizare. 

Următoarea variantă poate părea surprinzătoare, mai ales că este mai scumpă decât cele enumerate până acum. Moussa Sissoko sigur nu este unul dintre numele care apar printre primele pe lista preferințelor, dar francezul beneficiază de atribute fizice impresionante și poate îndeplini rolul jucătorului care muncește mult, recuperează și ajută la declanșarea atacurilor.  

O altă variantă foarte bună și în buget este brazilianul lui Napoli, Allan. Acesta nu impresionează la capitolul pase și șuturi, dar se apără foarte bine, are forță și chiar și o tehnică foarte bună. Precum Sissoko, este genul de fotbalist rezistent, puternic. 

Dacă ai în jur de 20.000 de monede, atunci poți achiziționa o variantă de lux. Frenkie de Jong este un jucător cu potențial mare și nu costă deloc mult. În plus, olandezul Barcelonei este playmakerul perfect, mai ales dacă are un mijlcoaș de forță lângă el. 

De Jong poate conduce jocul cu pasele lui și cu 88 la dribling, se va descurca foarte bine în duelurile 1vs1 și va scoate ușor adversarii din luptă.

Vezi și: 

FIFA20 // EA Sports a ales cei mai buni jucători din grupele Ligii Campionilor » Surpriză în cazul lui Cristiano Ronaldo 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează