ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Pont pentru gameri: cum poți construi o echipă stelară cu bani puțini în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 21:31

FIFA20 // Pentru că este sezonul cadourilor, mai mulți gameri profesioniști au construit o echipă performantă în FIFA20, cu bani foarte puțini, pentru cei care nu au resursele să își cumpere cardurile cele mai bune, dar vor să fie competitivi. 

În poartă este francezul Areola, cel mai bun portar pe care îl poți achiziționa cu bani puțini. În apărare, în centru, apare perechea Eder Militao și Lucas Hernandez, doi fundași tineri, valoroși, care au chimie cu Areola, deci formează un bloc solid.

Pe stânga, Roussillon are chimie cu Lucas, iar la 82 OVR este o variantă foarte bună. Pe dreapta apare Nelson Semedo, fundașul Barcelonei.

La mijloc, cel mai important jucător este Frenkie de Jong. Având în vedere prețul său scăzut, mijlocașul Barcelonei poate fi cel mai bun playmaker din joc. Lângă el poate juca Moussa Sissoko, francezul lui Tottenham, unul dintre cei mai buni și eficienți mijlocași din joc. Acesta poate face și „treaba de jos” dar poate ajuta și în atac.

O supriză reprezintă adiția lui Ben Yedder. Atacantul lui Monaco a fost convertit în mijlocaș, dar poate fi folosit în spatele celor trei jucători de atac.  

La fel ca Barcelona, pe vremuri, această echipă nu joacă cu un vârf clasic, de careu. Sunt trei fotbaliști de atac, rapizi, tehnici, creativi, capabili să creeze, dar să și marcheze. 

Lucas Moura sau Anthony Martial pot face rocadă mereu în centrul ofensivei. Francezul ar putea evolua cel mai avansat, în timp ce brazilianul lui Spurs și compatriotul lui Martial, Ousmane Dembele, ar putea să îi sprijine de pe margine.

Moura și Dembele sunt tehnici, creativi, capabili să creeze faze, nu doar să finalizeze. Cu un asemenea „trio” exploziv, golurile ar fi garantate.  
Practic acest „11” nu ar costa decât 100.000 de monede, dar ar fi constituit cu cele mai bune carduri când vine vorba de raportul calitate-preț

Vezi și: 

FIFA20 // EA Sports a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru echipa anului!

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează