ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFFA 20// Vine VAR-ul și în FIFA? Când ar putea fi introdus în joc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 22:09

Tot mai mulți fani se întreabă dacă arbitrajul video va pătrunde și în jocul celor de la EA Sports

 EA se laudă că FIFA este cel mai bun simulator de fotbal din lume, iar dezvoltatorii jocului încearcă să surprindă cât mai bine realitățile și modificările care au loc în cel mai iubit sport de pe planetă. Din 2019 tot mai multe voci au cerut introducerea VAR, chiar dacă și cu rol decorativ, pentru că realitatea artificială se ocupă de aspectele de arbitraj din joc și nu greșește. Totuși, ca valoarea estetică ar fi un element în plus în joc.

FIFA 20 nu are întrodus acest sistem, dar aproape sigur acest lucru se va schimba în ediția viitoare a jocului. Chiar dacă în Anglia, de exemplu, acest sistem a stârnit multe controverse din cauza modului în care a fost implementat, VAR a devenit o necesitate. 

Chiar dacă acest lucru nu este valabil și în FIFA, dezvoltatorii au recunoscut într-un interviu pentru publicația Eurogamer că, pentru a păstra autenticitatea fenomenului, arbitrajul video va figura aproape sigur în viitor. Rămâne de văzut ce metodă vor găsi cei de la EA pentru a-l introduce.

Citește și: 

De azi, Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu produce tutoriale speciale de FIFA 20 pe GSP.ro » Episodul 1: cea mai bună echipă formată doar din români în FIFA 20

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează