ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Gamerii speră să scape de o eroare iritantă în FIFA 21

Gamerii speră să scape de o eroare iritantă în FIFA 21
Gamerii speră să scape de o eroare iritantă în FIFA 21

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 13:32 / Actualizat joi, 27 august 2020 13:42

Este vorba despre un bug care afecta portarii în FIFA 20. 

Cei de la EA au anunțat că au modificat animațiile portarilor în viitoarea versiune a jocului, iar fanii speră ca modificările să nu se oprească aici. De multe ori, gamerii au postat clipuri video în care își exprimau furia pentru o eroare care îi făcea pe portari să își retragă mâinile în momentul șutului, contribuind la primirea golului. 

FIFA 21 va avea animațiile portarilor îmbunătățite

Nici nu conta despre ce portar era vorba sau cât de bine cotat era. Ultimul exemplu vine de la un utilizator care a postat pe Reddit un video în care arată cum Ter Stegen primește un gol în ultimul minut al unei partide, iar eroarea este evidentă. 

Cei de la EA trebuie să se asigure că acest lucru nu se va mai întâmpla, mai ales că jucătorii s-au săturat de aceste erori prezente în aproape fiecare versiune a jocului. 

Probably one of the most annoying things about the game all year - GK avoiding shots like they're bullets at the 90th minute. from r/FIFA

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează