ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Hulk este protagonistul ultimului card de tip Flashback

Hulk, atacantul lui Shanghai SIPG, este omagiat de FIFA 20 pentru sezonul 2015/2016. Foto: Guliver/GettyImages
Hulk, atacantul lui Shanghai SIPG, este omagiat de FIFA 20 pentru sezonul 2015/2016. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 16:11

Hulk, atacantul lui Shanghai SIPG, este omagiat de FIFA 20 pentru sezonul 2015/2016.

Brazilianul a impresionat în acel sezon de Liga Campionilor și de aceea EA i-a acordat acest card. Faptul că este introdus în categoria atacanților centrali este un bonus, mai ales că Hulk vine cu o forță impresionantă și viteză, trăsăturile care l-au și remarcat.

Cardul lui Hulk valorează aproape 200.000 de monede

Nici la dribling și șuturi nu stă deloc rău, așa că poate reprezenta o variantă neașteptat de bună. Cum și la capitolul pase stă bine, mulți gameri îl pot folosi și ca mijlocș ofensiv, unde îi va ajuta și cu forța sa de 93. 

Hulk nu este foarte ieftin, va necesita o investiție de aproape 200.000 de monede, dar pentru cei care au echipe construite în jurul fotbaliștilor brazilieni, atunci această sumă s-ar putea să le aducă o afacere pe cinste. 

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre ESports:

EA și FIFA organizează cel mai tare turneul de FIFA 20 posibil

Un youtuber s-a supărat rău când a văzut ce „răsplată” a primit în Ultimate Team

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează