ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EXCLUSIV Interviu cu Emil Constantinescu, jucătorul FCSB-ului, înainte de startul Ligii 1 la FIFA 20: „Nu am discutat cu Gigi Becali despre o primă” :D

Emil Constantinescu, reprezentantul FCSB, a vorbit despre startul sezonului în eLiga 1. +3   FOTO
Emil Constantinescu, reprezentantul FCSB, a vorbit despre startul sezonului în eLiga 1.

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 17:52

A mai rămas doar o zi până când va avea loc o premieră pentru fotbalul românesc: mâine se va da startul primului sezon de eLiga1! GSP.ro a luat legătura cu Emil Constantinescu, reprezentatul FCSB-ului în toate competițiile de FIFA, pentru a afla mai multe detalii din culisele un jucător profesionist de fotbal virtual. 

  • CONTEXT: Liga Profesionistă de Fotbal va organiza un campionat de FIFA 20, în contextul în care meciurile obișnuite de fotbal sunt suspendate pe o perioadă nedeterminată din cauza crizei COVID-19.
  • Data de desfășurare a turneului la care vor participa gamaerii celor 14 cluburi este 16 aprilie - 6 mai. O etapă de fotbal virtual va fi programată în fiecare zi, în intervalul joi-duminică.
  • Meciurile de FIFA din eLiga 1 vor fi transmise live pe DigiSport, Telekom Sport și Look Plus.

Emil Constantinescu a acordat un interviu în care a vorbit, printre altele, despre așteptările pe care le are de la această competiție inedită pentru fotbalul românesc, de ce ar trebui să fie urmărită această competiție de către toți microbiștii, cum se pregătește un jucător profesionist de FIFA pentru un turneu și a transmis și un mesaj pentru fanii FCSB.

- Salut Emil, mâine se dă startul primului sezon de eLiga1, cum ești? Ai emoții? 

- Salut, aștept cu nerăbdare startul competiției, mai ales pentru că este prima competiție de acest gen, organizată la noi în țară. 

- Ce așteptări ai de la primul sezon de eLiga 1? 

- Mă aștept la meciuri spectaculoase, dar și echilibrate. Sper ca publicul să aprecieze evoluțiile noastre. Este o oportunitate foarte mare pentru a ne afirma și sper să profit de ea la maximum. 

- Pentru fanii obișnuiți ai fotbalului poate părea puțin ciudat să vă urmărească jucând FIFA, de ce crezi că ar trebui să o facă? 

- Pentru că în prim-plan o să fie sportul pe care îl iubim cu toții, cred că toți îi ducem lipsa în această perioadă mai puțin fericită. Pe lângă asta, fiecare club va fi reprezentat de către un jucător, publicul putând astfel să-și susțină în continuare clubul de suflet.

- Cum te-ai pregătit pentru acest campionat? Ai intrat în „cantonament”?

- De când am auzit de acest turneu am început să mă antrenez zilnic pentru el, având în vedere că este folosit alt mod de joc față de cel pe care îl joc în mod obișnuit (n.r. - toți jucătorii vor avea un overall egal, și anume 85).

- În ce constă antrenamentul pentru un jucător de FIFA? 

- Antrenamentul la FIFA nu este ceva special sau complicat, doar joci meciuri câteva ore pe zi până te obișnuiești cu jucătorii și cu modul de joc. De asemenea, încerci să găsești idei și trasee de joc prin care să-ți surprinzi adversarul în meciul direct. Cel mai importat este ca în timpul meciurilor de antrenament să te distanțezi de orice lucru care te-ar putea distrage și care ar duce la pierderea concentrării.

- Pe cine pariezi ca o sa fie golgheterul Ligii 1 la FIFA 20? 

- Îmi doresc ca oricare dintre jucătorii mei să primească acest titlu, dar dacă ar fi să pariez pe cineva, aș spune Harlem Gnohere. 

Emil Constantinescu: „Visul meu este să fiu pe prima poziție la finalul campionatului”

- Cum crezi că va arata top 3 la finalul campionatului? 

- Toți jucătorii sunt foarte buni, cu unii sunt și prieten, pot spune doar că îmi doresc ca la final eu să mă aflu pe podium, în top 3. Visul meu este să fiu pe prima poziție la finalul campionatului. 

- Cine crezi că o să fie rivalul tău?

- Nu pot spune că există un rival în mod special, toți ne dorim să câștigăm turneul. 

- FCSB nu a mai câștigat niciun trofeu în ultimii 4 ani, crezi ca vei reuși să spargi gheața? 

- Asta îmi doresc, bineînțeles, sper ca la finalul sezonului atât eu cât și clubul de fotbal să câștigăm toate competițiile în care suntem angrenați.  

- Ar fi cel mai important trofeu din palmaresul tău? 

- Deși am peste 20 de turnee câștigate la activ, pot spune că acesta ar fi cel mai important. Să reprezint FCSB este un vis devenit realitate! 

- Ti-a promis Gigi Becali o primă dacă vei reuși să iei titlul? 

- Nu am discutat acest aspect, însă un trofeu câștigat în tricoul celor de la FCSB ar conta mai mult decât orice sumă de bani. 

- Ai un mesaj pentru fanii roș-albaștri?

- Sper ca prin rezultatele mele să îi fac mândri, le urez sărbători fericite, iar tuturor participanților de la acest turneu le urez multă baftă!

Citește mai multe știri din eSports:

EA și FIFA organizează cel mai tare turneul de FIFA 20 posibil

CFR Cluj lovește pe piața transferurilor: Tudor Buțan e noul jucător al campioanei României

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close