ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Kessie și Perisic au prins carduri spectaculoase în promoția Summer Heat

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 00:53 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 13:20

Franck Kessie și Ivan Perisic, vedetele de la Milan, respectiv Bayern Munchen, profită de bonusurile oferite de noua campanie. 

Mijlocașul celor de la Milan se află și el în centrul atenției pentru prima dată în FIFA 20. De la 79, cardul ivorianului a ajuns la 94 OVR, cu upgrade-uri importante la viteză, pase sau dribling. 

Perisic primește îmbunătățiri importante la viteză, șut și dribling

Toate atributele lui sunt foarte bune și nici nu costă bani, dar jucătorii vor trebui să îndeplinească cele 4 obiective necesare în doar o săptămână.

Tot de un card foarte bun beneficiază și croatul Ivan Perisic, jucătorul celor de la Bayern. Este cea mai bună cotație a croatului în FIFA 20, 94 OVR, iar cu un plus de 12 la viteză, 13 la șut sau 14 la dribling îl transformă într-un atacant lateral foarte bun, acum, în această vară agitată pentru FIFA. 

Prețul este unul foarte bun, doar în jur de 105.000 de monede îi va costa pe gameri, iar la ce plusuri aduce acum vicecampionul mondial, poate fi o opțiune foarte bună în multe echipe. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Mai tare ca Messi și Ronaldo la un loc! Ăsta este cel mai bun jucător din istoria fotbalului, dar și de când a apărut primul FIFA!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close