ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

eLiga 1, competiția de FIFA20, se vede la TV două ore pe zi! Andu, jucător profesionist: „Sunt 6 echipe pentru lupta la titlu”

Andu, jucător profesionist de FIFA, alături de Darius Olaru +49   FOTO
Andu, jucător profesionist de FIFA, alături de Darius Olaru

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 11:26

FRF, LPF, Federația Română de Fotbal Virtual. Autoizolarea a adus în prim plan competițiile de FIFA. Se organizează tot mai multe meciuri sau ligi de FIFA20, unele dintre ele putând fi văzute chiar la TV. Iar de azi începe eLiga 1. 

Alex Rădulescu, Andu mai simplu, e jucător profesionist și a vorbit pentru GSP.RO despre amploarea pe care a luat-o domeniul în care activează. 

LPF a dat drumul chiar unui campionat virtual, eLiga1, iar cluburile din prima divizie și-au angajat jucători, profesioniști sau nu, care să reprezinte echipele în competiția virtuală. 

eLiga 1 se vede la TV

"E un lucru bun ce s-a întâmplat. O să fie destul de mediatizat. Spre exemplu, începând de azi, campionatul organizat de LPF e și la TV. Timp de două ore, între 19 și 21, la televiziunile deținătoare de drepturi TV. De joi până duminică. 

La unele meciuri se vor da rezumatele, la altele integral. Nu știu cât de bun e formatul pentru jucătorii profesioniști, cum sunt eu, dar e un lucru seznațional că ajung jucătorii de FIFA la TV. E un boost uriaș pentru domeniul nostru. O să crească mult comunitatea noastră. Nu mă așteptam să fiu la TV acum un an când m-am apucat de FIFA profesionist, tot respectul pentru cei ce s-au ocupat. 

Mă bucur că fac parte din chestia asta. Mă bucur că reprezint Hermannstadt, Sibiu e un oraș mare. Oamenii iubesc fotbalul. Vreau să fac o figură frumoasă", a zis Andu.

6 echipe pentru titlu

Andu știe care-s echipele care se vor bate pentru supremație. Sunt cluburi care au apelat la jucători profesioniști și care probabil vor avea șanse mai mari: 

„Sunt vreo 6 echipe tari. Nu contează ordinea: Dinamo, Voluntari, Hermannstadt, Chindia, Craiova și poate FCSB"

Pentru această competiție Andu face antrenamente separte, câte 5 ore pe zi, fiind un stil de joc diferit față de cel pe care el îl obișnuiește în competițiile profesioniste: „De când am început să joc la Hermannstadt, m-am antrenat cam 5 ore pe zi. Pentru că sunt chestii noi pe care le folosim în competiția asta, diferite de cele în care mai joc eu". 

În scop caritabil 

Competiția organizată de LPF, care va putea fi urmărită la TV, este în scop caritabil. Oamenii pot dona, cu SMS la un număr de telefon ce va fi afișat pe ecran: 

"E o acțiune caritabilă ceea ce se întâmplă acum. E un test, va fi și un număr pe ecran prin care oamenii pot dona. Toți banii vor fi donați, noi nu vom fi recompensați, e doar pentru show, creștem comunitatea și totodată strângem niște bani. Sunt fericit că fac parte din asta. Se vor bucura inclusiv cei care mă urmăresc pe Youtube, pe canalul meu", a mai zis Andu.

"Nu-i cunosc prea bine pe băieții cluburilor de Liga 1 care joacă în competiția organizată de FRF. Doar ce am auzit. Am înțeles că Roman de la Craiova joacă foarte bine, dar și prietenul meu Darius Olaru. Și Andrei Cordea de la Hermannstadt am înțeles că e bunicel. O să mă ocup personal de antrenamentul lui. Sper să câștigăm titlul la ambele competiții" - Andu, jucător profesionist de FIFA

eLiga 1, competiția de FIFA20, se vede la TV două ore pe zi! Andu, jucător profesionist: „Sunt 6 echipe pentru lupta la titlu”

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 4: Cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA

FOTO. București, un oraș pustiu din cauza pandemiei de coronavirus:

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali l-a sunat pe ministrul Vela: „Am vrut să îi zic asta” » Mesaj pentru președintele Klaus Iohannis

EXCLUSIV Interviu cu Emil Constantinescu, jucătorul FCSB-ului, înainte de startul Ligii 1 la FIFA 20: „Nu am discutat cu Gigi Becali despre o primă” :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1767620313277208
Catalin Radovici  •  16 Aprilie 2020, 19:37

Unde se văd?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează